Materiell

 

Grenløsninger

Vi leverer høykvalitets grenløsninger til alle avgreningsrør. De fleksible grenløsningene forer de mest utfordrende rørgrenene på en rask og enkel måte.

Vårt utvalg dekker alle størrelser på rør og vinklinger. Vi leverer også skreddersydde løsninger etter behov.


Kalibreringsslange for normal temperatur

Kalibreringsslanger brukes til å presse strømpen tett mot røret under installasjonen. Kalibreringsslanger brukes hovedsakelig til den såkalte åpne endeinstallasjonen, hvis det bare er mulig å komme inn i røret fra den ene enden. Slange for normal herdetemperatur– 50°C.

Kalibreringsslange for normal temperatur

Kalibreringsslange for høy temperatur

Kalibreringsslange for høy temperatur

Kalibreringsslanger brukes for plassering av strømpen til å presse strømpen tett mot røret under installasjonen. Kalibreringsslanger brukes hovedsakelig til den såkalte åpne endeinstallasjonen, hvis det bare er mulig å komme inn i røret fra den ene enden. Slange for høy herdetempertur– 120°C.


Flexi tube 5 mm

Høykvalitets strømpeforing i dimensjon fra 100mm til 450mm.

Flexi tube 5 mm

UHRIG Quick-Lock system

UHRIG Quick-Lock systemet

Quick-Lock system er mer enn bare en reparasjon system. Den patenterte Quick-Lock låse løsning på ytter ring er av  rustfritt stål for en lang holdbarhet.

I tillegg til sin klassiske bruk som et reparasjonsprodukt i rør renovering, er Quick-Lock systemet også brukt for tilkobling av strømpe renovert systemer Quick –lock systemet leveres fra dn 100mm


 

Sava packers

Rehabiliter og reparer rør uten å grave. Sava Packers brukes til å installere fiber- eller stofforsterket harpiksbaserte polyester/epoxy liningsystemer, og forlenger levetiden til utdaterte eller foreldede drenerings eller avløpsrørsystemer.

Trykk på bildene til høyre for å lese mer om hver spesifik packer.